Napocska Egyesület

Nagy örömmel számolunk be arról, hogy 2022-ben a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alap támogatásával sikerült egy 2 500 000 forint értékű eszközfejlesztést megvalósítani a Napocska Óvodában.

Okostelevíziókkal, tabletekkel és oktatási padlórobotokkal szereltük fel az napköziotthon 8 csoportját.


Óvodapedagógusaink továbbképzések során szerezték meg azt a szakmai tudatosságot amivel használják ezeket a technológiai eszközöket és digitális platformokat, ügyesen eltalálva az arany középutat, célszerűen és a gyermekek fejlettségéhez, a fejlesztési terület sajátosságaihoz és a foglalkozás típusához igazítva azokat.

Felvértezve intézményünket a digitális technológia eszközeivel jelentősen növelni tudjuk az oktató-nevelő munkánk hatékonyságát és meg tudunk felelni a kor és jelen generáció támasztotta kihívásoknak.

Köszönjük szépen a támogatást a Magyar Kormánynak és a Bethlen Gábor Alapnak 19 pedagógus és több mint 200 gyermek nevében.

A digitália helyet kapott az óvodai fejlesztő és játéktevékenységeink között. Jelentős pluszt adott hozzá a tevékenységekhez: közelebb hozta a távolit, a megfoghatatlant, más szempontból mutatott meg eddig ismert dolgokat, plusz motivációt adott, élménnyé, játékká tette a tanulást, a gyakorlást.

Óvodánk háttérintézménye a 🌞Napocska Egyesület, melyet már jó pár éve azért hoztunk létre, hogy fejlesszük az óvodát, bővítsük a tanintézmény felszereltségét, pályázati programokba kapcsolódhassunk be, egyszóval még naposabbá tegyük a kis óvodások és családjaik életét a Napocska Óvodában.


👉Idén is lehetőség van felajánlani a személyi jövedelem adó százalékait a Napocska Egyesület javára. A befolyt összegekből oktatási-nevelési, kulturális és környezettudatosságra nevelő programjainkat finanszírozzuk, illetve bővítjük a tanintézmény felszereltségét.


👉Az űrlap letölthető innen, vagy facebook oldalunkról, illetve lehet kérni az óvónőktől is . A kitöltött űrlapokat behozhatják az óvodába, mi összegyűjtjük és letesszük majd a pénzügyön, vagy akár le lehet adni személyesen is oda.


👉Lehetőség van ezzel az űrlappal az elkövetkezendő 2 évre rendelkezni a jövedelmi adó 3,5 %-áról, ha a megfelelő kis kockát bejelölik: " optiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani"


🌞☀🌞 Hálásan köszönünk előre is minden felajánlott kis százalékot💰💰💰 és sok sok gyerekmosollyal háláljuk majd meg a jótetteket a jövőben. ❤230_OPANAF_2021Napocska.pdf